' Mediaguru Jack Bacon - Monipuoliset media-alan palvelut - Mediaguru.fi
 
Mediaguru Jack Bacon - Monipuoliset media-alan palvelut
Tietoja yrityksestämme Laadukkaat kotisivujen tuotantopalvelut Mobiilisivut Hakukoneoptimoinnit Sosiaalisen median palvelut Muut palvelumme Moottoriurheilu on harrastuksemme Pyydä tarjous palveluistamme
KeskiBar
 
Kotisivupalvelut Sisällöntuotantopalvelut Domain- ja web-hotellipalvelut Muut palvelut
 
Mediaguru Kotisivut
Vuodesta 2002 ajan olemme olleet täyden palvelun digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantostudio sekä arvostettu viestintätoimisto!

Toimintaideamme on tuottaa yksilöllisen monipuolisia, laadukkaita ja ennen kaikkea nykyaikaisia digitaalisen median palveluja yritysten ja yhteisöjen kuin myös yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Palvelumme sisältää mm. kokonaisvaltaista kotisivujen suunnittelua, toteutusta ja ripeää ylläpitoa kuin myös muiden mainosalan sisällöntuotanto- ja hakukoneoptimointi palveluiden tuottamista.
Oman toiminnan lisäksi teemme alihankintatöitä lukuisille muille media-alan ammattilaisille kuten mainostoimistoille.

Toimintaperiaatteenamme on asiakaslähtöisyys, raudanluja ammattitaito sekä siinä tarvittava luovuus. Yrityksemme on alun perin perustettu vuonna 2002 (Plopcrew Productions). Nykypäivänä palvelemme noin 190 yrittäjää ja yksityistä henkilöä niin Suomessa kuin ympäri Eurooppaa.

Olemme digitaalisen median alalla ns. kestävän kehityksen kärkipäässä. Korkean koulutuksemme myötä tarjoamme asiakkaillemme viimeisintä tietotaitoa ja osaamista. Vahvuutemme on henkilöstömme kokemus ja monipuolinen ammattitaito. Mainitsemisen arvoinen erityispiirre toiminnassamme on asiakassuhteiden pitkä kesto -> Se on osoitus työssä onnistumisessa ja asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä luottamisesta ammattitaitoomme.

Asiakkaana olet meille aina ykkönen ja siten on äärimmäisen tärkeää, että saat juuri sitä mitä tilaat ja olet tyytyväinen lopputulokseen. Tutustu palveluihimme ja pyydä tarjous niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme palvella sinua.

Klikkaa ja tutustu uusimpiin referenssitöihimme:

LF Cars Oy Kamitec K&N Tehosuodattimet Jaakko Hannula Oy
NurmiMP Esko Reiners Motorsport Hallimaailma Tampereen Lainaväline Oy
Porvoon Autopalvelu Teemu Asunmaa Racing RTE-Motorsport kotisivut Kumho Motorsport
Eibachin kotisivut Rengas-Riihi Oy kotisivut MogulOil Finland FutureCup
Velos E-Bikes Varsinais-Suomen Ajorata Oy Suomen Poliisien Autourheilukerho SPAUK ry JMS Technic
Citix Oy KL Rengas Oy Voutilan Autohuolto Artelli Keittiöt
Pesämäen Moottoriurheilukeskus Michelin rallirenkaat Sebateamin kotisivut Forssan Lava ja Huolto Oy
LHP-Racing Ukon-Ilma Oy PrintSport Racing USWE Finland
Anjalankosken Terästyön kotisivut Porvoon Autokatsastuksen kotisivut Kiss Kiss Forbidn Burleskitaiteilija Alastaro Circuit
Keski-Suomen Lattiapinnoite Oy kotisivut Muotopeite Oy KA-Team Simo Muhonen Racing
 
Bottombar