Yksilöllisten kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ripeä päivityspalvelu

Laadukkaiden kotisivujen tuotantopalvelumme kattaa kaiken kotisivujesi tyylikkäästä ja toimivasta graafisesta sekä ennen kaikkea yksilöllisestä ulkoasusta tiiviissä yhteistyössä tuotettuun sisällöntuotuotantoon sekä ennen kaikkea ripeään ylläpitoon sekä kehitystyöhön.

Tiedämme ensivaikutelman tärkeyden ja siksi tarkasti kuuntelemme toiveesi johon lisäämme potentiaalisen asiakkaan näkökulman. Lisäksi toteutamme sivut toivomallasi tekniikalla!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous uusista kotisivuistasi!

WEB-hotelli ja -domainpalvelut

Koska olemme täyden palvelun digitaalisen median tuotantostudio, saat kauttamme hinta/laatu -suhteeltaan olevat parhaimmat WEB-hotelli ja -domainratkaisut sisältäen runsaasti kotisivutilaa, ns. itsehallittavat sähköpostit, tietokannat sekä ennen kaikkea erinomaiset tilastointipalvelut ja SSL-suojaussertifikaatit. Hoidamme siis kaikki digitaaliseen elämän asiat puolestasi!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous kotisivujesi uudesta kodista!

Mobiilisivusto on nykypäivän trendi – Meiltä saat toimivat ratkaisut mobiilimarkkinointiin!

Internetin käyttö mobiililaitteilla on kasvanut voimakkaasti ja jo nyt ennustetaan sen lähiaikoina ohittavan kiinteän internetin käytön. Näin ollen on siis erittäin tärkeää, että sivustosi toimii myös älylaitteella, koska kevyet ja mobiililaitteille räätälöidyt sivut ovat kustannustehokas tapa tavoittaa asiakkaat ”lennosta” ja varmistaa yrityksen kilpailukyky.

Latausajan lisäksi mobiilisivujen toteutuksessa pitää huomioida sisältö, jotta asiakkaasi saa olennaisen tiedon turhia klikkaamatta. Mobiilisivuista hyötyvät sekä kuluttajapalveluja tuottavat että B2B yritykset.

Internetiin suunnitellut sivut toimivat harvoin sellaisenaan mobiililaitteissa. Mikäli sivut latautuvat älypuhelimeen liian hitaasti, asiakas hylkää haun ja siirtyy kilpailijalle. Siksi juuri mobiilisivuilla on markkinoinnissa yhä suurempi rooli.

Voimme päivittää joko nykyisen sivustosi tukemaan mobiilimaailmaa tai sitten suunnitellaan kokonaan uusi kokonaisuus, sinä päätät!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous mobiilisivustosi toteuttamisesta kotisivuillesi!

SSL-sertifikaatti parantaa sivustosi luotettavuutta sekä näkyvyyttä!

Nettisivut, joilla ei ole SSL-varmennetta, luokitellaan nykyään tietoturvariskiksi.
Heinäkuusta 2018 alkaen SSL-suojaamattoman verkkosivuston kävijät ovat saaneet varoituksen suojaamattomasta nettisivusta, vaikka sivustolla ei kerättäisi tietoja kävijöistä. Näin SSL-salauksella täytetään GDPR-asetuksen vaatimuksia.

Tietosuojalaki vaatii, että mikäli sivustollasi on esimerkiksi lomake tai verkkokauppa, tulee SSL-sertifikaatti asentaa.
SSL-sertifikaatti suojaa tapahtumat sivuston palvelimen ja asiakkaan internet-selaimen välillä. Tällöin asiakkaasi voi turvallisin mielin vierailla verkkosivuillasi.

Useat hakukoneet suosivat SSL-suojattuja sivustoja!
Esimerkiksi mm. Google on vuodesta 2018 lähtien alkanut hakukoneen tuloksissa suosia entistä enemmän verkkosivuja, jotka ovat SSL-suojattuja. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jatkossa kaikilla verkkosivuilla tulisi olla suojaus asennettuna, mikäli haluaa sivuston nousevan haussa korkealle. Muutaman euron kuukausipanostuksella parannat sivustosi löydettävyyttä!

Suojaamaton sivusto on myös imagohaitta!
Imagollisesti ei ole kovinkaan hyvä asia, että suojaamattoman sivuston osoitteen edessä lukee, että sivusto ei ole turvallinen!

Ota yhteyttä niin hoidamme ripeästi SSL-sertifikaatin sivustollenne!

Hakukoneoptimoinnit ja sosiaalisen median sekä alueelliset mainonnat

Nykypäivänä ei enää riitä, että on olemassa kotisivut vaan niihin olennaisena osana kuuluu niiden koodien optimoinnit siten, että sivustosi saadaan hakutuloksissa kärkipäähän. Lisäksi on tärkeää, että saavutat alueellasi olevan asiakaskunnan ilman kalliita ja vanhanaikaista lehtimainontaa.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous hakukoneoptimoinnin toteuttamisesta kotisivuillesi!

Klikkaa ja tutustu toteuttamiimme muutamiin referenssitöihimme