Olemme yhdistäneet virtuaalimaailman ja moottoriurheilun ainutlaatuiseksi siirreltäväksi VR-simulaattoriksi!
MediaGuru Jack Bacon on yhdistänyt virtuaalimaailman ja moottoriurheilun ainutlaatuiseksi siirreltäväksi VR-simulaattoriksi | MediaGuru.fi

Seuraavan sukupolven simulaattorimme ei ole mikään normaali tietokonepeli VAAN elämys, joka hakee vertaistaan!

Uniikissa simulaattorissamme sinä, yrityksesi työntekijä tai muu sidoshenkilö sekä vanhat ja uudet asiakkaasi saavat kokea vauhdin hurmaa sellaisena, mitä ei ole aikaisemmin koettu! Takaammekin, että ensivaikutelma on VÄHINTÄÄNKIN tyrmäävän hämmästyttävä!

Simulaattorielämyksessämme kuljettaja kokee olevansa kuin aidossa kilpa-ajoneuvossa aivan kuten hän oikeasti istuisi ohjaamossa – vaikkapa legendaarisella Ouninpohjan erikoiskokeella!!

Kuljettaja istahtaa simulaattoriimme, tuntee käsissään aidon mokkaisen ralliratin samalla kun jo kaasujalka asettautuu suoraksi. Vaihteistona on valittavana joko ratti-, sekventaali tai vaihtoehtoisesti siviiliautoista tuttu H-kaavio.

Kuulokkeiden ja VR-lasien avulla kuljettaja uppoutuu hevosvoimien tuottamaan ja aidolta kuulostamaan äänimaailmaan! VR-laseilla hän kokee kuin olisi itse esim. WRC-auton ratissa vaikkapa Suomen, Ruotsin, Monte Carlon, Saksan, Kreikan tai Walesin MM-rallien erikoiskokeella tai GT3– tai Formula-1 -autojen ohjaamossa vaikkapa perinteikkäillä Formula-1 radoilla tai huikealla Saksan Nurburgringin Norschleiffe radalla – tarkkaa grafiikkaa, äänimaailmaa ja virtuaalisia G-voimia myöten!

Simulaattorimme sopii erinomaisesti esim. yritysten ja yhteisöjen …

… markkinointi- ja PR-tilaisuuksiin
… teemapäivien yleisömagneetiksi
… syntymäpäivien vetonaulaksi
… messuosastojen suosikiksi
… saunailtojen huvilaitteeksi
… TyKy -päivien viihdyttäjäksi
… autourheilun kouluttajaksi
… monipuolisesti kaikenlaisiin sisätapahtumiin!

Helpon liikuteltavuuden avulla simulaattorimme on kuljetettavissa mihin päin Suomea tahansa ja se on valmis toimintaan 30 minuutissa!

Kokonaisuuteen kuuluu myös asiakaspalvelija, joka hoitaa täysin simulaattorin toiminnan, kuljettajien koulutuksen sekä ajettujen aikojen keräämisen esim. yrityksesi järjestämään kilpailuun. Lisäksi asiakaspalvelijamme osallistuu vuorovaikutukseen vuoroaan odottavien ja suorituksia seuraavien yleisön kanssa samalla yrityksesi tuotteita ja palveluja markkinoiden.

HUOM! Jokainen tilaisuus räätälöidään toiveidesi mukaisesti!

Optiona mahdollisuus saada tilaisuutta isännöimmään MM-tason ralli- ja/tai GT3-tason ratakuljettaja, kysy lisätietoja!

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6