Yksilöllisten kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ripeä päivityspalvelu

Laadukkaiden kotisivujen tuotantopalvelumme kattaa kaiken kotisivujesi tyylikkäästä ja toimivasta graafisesta sekä ennen kaikkea yksilöllisestä ulkoasusta tiiviissä yhteistyössä tuotettuun sisällöntuotuotantoon, sekä ennen kaikkea ripeään ylläpitoon ja kehitystyöhön.

Tiedämme ensivaikutelman tärkeyden ja siksi tarkasti kuuntelemme toiveesi johon lisäämme potentiaalisen asiakkaan näkökulman. Lisäksi toteutamme sivut toivomallasi tekniikalla!

Tutustu referenssitöihimme niin näet mitä tarkoitamme.

Jätä yrityksesi SOME-mainonta meille ja pystyt itse keskittymään yrityksesi toimintaan

Mobiilisivusto on nykypäivän trendi – Meiltä saat toimivat ratkaisut mobiilimarkkinointiin!

Mobiililaitteiden myötä internetin käyttö on kasvanut voimakkaasti ja siten se tulee lähiaikoina ohittavan kiinteän internetin käytön. Näin ollen on siis erittäin tärkeää, että sivustosi toimii myös älylaitteella, koska kevyet ja mobiililaitteille räätälöidyt sivut ovat kustannustehokas tapa tavoittaa asiakkaat ”lennosta” ja varmistaa yrityksen kilpailukyky.

Latausajan lisäksi mobiilisivujen toteutuksessa pitää huomioida sisältö, jotta asiakkaasi saa olennaisen tiedon turhia klikkaamatta. Mobiilisivuista hyötyvät sekä kuluttajapalveluja tuottavat että B2B yritykset.

Internetiin suunnitellut sivut toimivat harvoin sellaisenaan mobiililaitteissa. Mikäli sivut latautuvat älypuhelimeen liian hitaasti, asiakas hylkää haun ja siirtyy kilpailijalle. Siksi juuri mobiilisivuilla on markkinoinnissa yhä suurempi rooli.

Voimme päivittää joko nykyisen sivustosi tukemaan mobiilimaailmaa tai sitten suunnitellaan kokonaan uusi kokonaisuus, sinä päätät!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous mobiilisivustosi toteuttamisesta kotisivuillesi!

Hakukoneoptimoinnit ja sosiaalisen median sekä alueelliset mainonnat

Nykypäivänä ei enää riitä, että on olemassa kotisivut vaan niihin olennaisena osana kuuluu niiden koodien optimoinnit siten, että sivustosi saadaan hakutuloksissa kärkipäähän.

Lisäksi on tärkeää, että saavutat alueellasi olevan asiakaskunnan ilman kalliita ja vanhanaikaista lehtimainontaa.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous hakukoneoptimoinnin toteuttamisesta kotisivuillesi!

Tutustu tarkemmin muutamaan toteuttamaamme verkkokauppaan

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6