Valtavan kokemuksemme myötä tiedämme tarkelleen mitä sosiaalisessa mediassa kannattaa tehdä, missä kanavissa olla ja millä resursseilla ja teknologialla!

Sosiaalinen media eli SoMe, (Facebook, Twitter, Instagram, Wiki, YouTube, Blogit, Chat, Keskustelupalstat jne) on tuonut moderneja haasteita ja mahdollisuuksia niin asiakaspalvelun hoitamiseen kuin imagon vaalimiseenkin, koska asiakkaat haluavat tulla palvelluksi niissä kanavissa, joita he itse käyttävät ja juuri silloin kuin heille itselleen sopii – vaikka vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri.

Osaamme hyödyntää sen mahdollisuudet asiakkaiden ymmärtämisessä, palautteen keräämisessä ja asiakkaiden palvelemisessa. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa autamme yritystäsi Sosiaalisen Median strategian luomisessa ja toteuttamisessa – ja tuotamme sosiaalisen median asiakaspalvelua.

Sosiaalinen media kasvattaa tutkitusti myyntiä >> Sen hyöty on myös helposti mitattavissa!

Haluamme yrityksesi hyödyntävän Sosiaalista Mediaa toimialallasi mm. rutiineihin parhaiten sopivalla tavalla kuten asiakaspalvelulla, kilpailuilla, tarjouksilla ja tapahtumien markkinoinneissa!

… Teemme kartoituksen ja markkinointistrategian.
… Luomme sivuston sosiaaliseen mediaan.
… Integroimme sivuston yrityksen kotisivuihin.
… Annamme koulutuksen päivittämiseen ja eri toimintojen käyttöön.
… Toteutamme aikataulutettuja mainoskampanjoita.

HUOM! HUOM! Lisäksi Facebookin, Instagramin ja Twitterin ohella myös jakelumediat kasvattavat suosiotaan!

Yrityksesi omalla YouTube -kanavalla voidaan julkaista tuote- tai tapahtumavideoita >> Kaikki jakelukanavat voi helposti integroida kotisivuillesi!

Sosiaalinen media on suoraa ja erittäin tehokasta ns. sissimarkkinointia!

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6