SSL-sertifikaatti suojaa sivustoasi ja parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa!

Mikä on SSL-suojaus?

SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen verkkosivun ja sen käyttäjän välille. SSL-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä

Google on ryhtynyt varoittamaan Chrome-internetselaimen käyttäjiä suojaamattomasta verkkoyhteydestä. Aluksi varoitukset koskivat verkkosivuja, joilla kerätään salasanoja, luottokorttitietoja tai mitä tahansa sivustoilla täytettäviä lomakkeita.

Nyt kaikki verkkosivuston kävijät tulevat saamaan varoituksen suojaamattomasta (http) nettisivusta, kerätään sivustolla tietoja tai ei.

Hakukoneet arvostavat suojattuja sivustoja!

Kannustaakseen sivustoja siirtymään suojattuihin yhteyksiin, esim. Google palkitsee suojatut sivustot pisteyttämällä ne korkeammalle hakutuloksissa kuin suojaamattomat sivustot. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jatkossa kaikilla verkkosivuilla tulisi olla suojaus asennettuna, mikäli haluaa sivuston nousevan haussa korkealle. Muutaman euron kuukausipanostuksella parannat sivustosi löydettävyyttä!

Parempi hakusijoitus johtaa yleensä kasvaneeseen liikennemäärään sivustolla. Enemmän kävijöitä yrityksen kotisivuilla tarkoittaa taas useampia kaupanteon mahdollisuuksia ja lisäkassavirtaa.

Nettisivut, joilla ei ole SSL-varmennetta, tullaan luokittelemaan tietoturvariskiksi.

Mistä tiedän, onko verkkosivustoni suojattu?

Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi SSL-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu.

HUOM HUOM! Varoituksen näkyminen sivustolla voi saada sivukävijät säikähtämään ja siirtymään kilpailijoiden suojatuille sivustoille. SSL-sertifikaatin hankkiminen ja https-yhteyden käyttöönotto omalla sivustolla onkin investointi yrityksen julkisuuskuvaan ja luotettavuuteen.

Varmista luotettavuus!

Kaikista internetin käyttäjistä jo 60 % käyttää Google Chrome -selainta. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän suojattuja verkkosivuja. Suojaamattomat sivustot tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. SSL-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi ja säilytät brändisi luotettavuuden.

Varmista nettisivustosi luotettavuus ja hanki SSL-suojaus (https) meiltä palveluna. Hinnat sisältävät SSL-sertifikaatin ns. rekisteröinti- ja vuosimaksun sekä sen asennuksen.

SSL-sertifikaatti parantaa sivustosi luotettavuutta sekä näkyvyyttä!

Nettisivut, joilla ei ole SSL-varmennetta, luokitellaan nykyään tietoturvariskiksi.

SSL-suojaamattoman verkkosivuston kävijät ovat saaneet varoituksen suojaamattomasta nettisivusta, vaikka sivustolla ei kerättäisi tietoja kävijöistä. Näin SSL-salauksella täytetään GDPR-asetuksen vaatimuksia.

Tietosuojalaki vaatii, että mikäli sivustollasi on esimerkiksi lomake tai verkkokauppa, tulee SSL-sertifikaatti asentaa.

SSL-sertifikaatti suojaa tapahtumat sivuston palvelimen ja asiakkaan internet-selaimen välillä. Tällöin asiakkaasi voi turvallisin mielin vierailla verkkosivuillasi.

Suojaamaton sivusto on myös imagohaitta!

Imagollisesti ei ole kovinkaan hyvä asia, että suojaamattoman sivuston osoitteen edessä lukee, että sivusto ei ole turvallinen!

Ota yhteyttä niin hoidamme ripeästi SSL-sertifikaatin sivustollenne!

Meiltä saat kaikki markkinoinnissasi ja mainonnassasi tarvittavat asiat | Markkinointi | Mediaguru.fi

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6