Toteutamme laadukkaat, tyylikkäät, modernit sekä ennen kaikkea toimivat, responsiiviset ja täysin toiveidesi sekä tarpeidesi mukaisesti räätälöidyt, suomenkieliset verkkokaupat!

Kun verkkokaupalta haluat ketteryyttä, luotettavuutta, monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä ilman ylimääräisiä kuluja niin lisenssimaksuton verkkokauppasovelluksemme on oikea valinta! Ohjelmistomme sopii kaikenlaisten tuotteiden myyntiin aina fyysisistä tavaroista digitaalisiin lisensseihin, jäsenyyksiin ja tiedoistoihin. Kaikki on kaupan!

Verkkokauppamme toimii miltei kaikissa nykyaikaisissa pöytäkoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa ja siihen on integroitavissa yli 7000 lisäosaa, jotka mahdollistavat yksilöllisen suomenkielisen verkkokaupan haluamillasi ominaisuuksilla. Suosittuja lisäosia ovat suomalaiset verkkomaksu- ja logistiikkamoduulit sekä myynninedistämiseen ja hakukoneoptimointiin liittyvät lisäosat!

HUOM! HUOM! Kauppamme voidaan integroida myös nykyisille kotisivuillesi! Silloin kaupan visuaalinen ilme ja rakenne suunnitellaan varmasti yrityksen, tuotteen tai palvelun näköiseksi. Kyse voi olla uudesta tai vanhasta brändistä. Kaikki onnistuu. Voimme liittää verkkokaupan myös osaksi laajempaa sivustoa.

Käyttäjähallintaa voidaan muuttaa ja parantaa lähes loputtomiin toiveenne mukaan. Lisäksi ohjelmistoon on mahdollista liittää varasto- ja tuotehallintaa, maksurajapintoja sekä muita liitännäisiä. Rajapintoja vaativiin tarpeisiin voi ostaa valmiina, jolloin niiden rakentamiseen ei tarvitse käyttää aikaa ja vaivaa.

Verkkokauppamme mukana tulee kätevä varastonhallintaominaisuus, jota voi toiveiden mukaan joko muokata tai laajentaa laajennusten avulla. Peruskaupallakin pääsee jo pitkälle, ja pyörittää satojen tuotteiden valikoimaa.

Yksilöllisten verkkosivujen suunnittelu, toteutus ja ripeä päivityspalvelu | Kotisivut | Nettisivut | Verkkosivut | Mediaguru.fi

Verkkokaupparatkaisumme sisältää mm.

… ulkoasun, rakenteen ja toimintojen suunnittelu
… B-to-B, kuluttajakauppa tai molemmat (myös palveluiden tai aineettomien tuotteiden myynti)
… selkeä tilausten hallinta ja raportointi
… tuotevariaatiot ja muunnelmat
… tuotekohtainen hakukoneoptimointi
… tuotearvostelut
… sosiaalisen median integrointi
… uutiskirjeet ja automatisoinnit
… monipuolinen alennuskuponkien hallinta
… alennushinnat

Voit käsitellä tilauksia joustavasti silloin kuin se sinulle parhaiten sopii! Automatisoidut toiminnot, kuten seurantakoodit vähentävät turhia rutiineja ja säästävät aikaasi.

… variaatiot, kuten paino, koko, väri yms
… toimitusaluekohtaiset maksu- ja toimitustavat sekä verokannat
… automaattiset tilausvahvistukset
… automaattinen tilauksen käsittely (ladattavat tai palvelutuotteet)
… asiakasrekisteri ja tilaushistoria
… varastonhallinta ja monipuoliset CSV-viennit
… tuotteiden CSV-tuonnit tarvittaessa
… monipuoliset myyntiraportit

Meiltä saat kaikki markkinoinnissasi ja mainonnassasi tarvittavat asiat | Markkinointi | Mediaguru.fi

HUOM! Verkkokauppamme ei itsessään sisällä maksunvälityspalveluja, joilla voit ottaa vastaan esimerkiksi verkkopankki- tai luottokorttimaksuja. Kuitenkin toiveidesi mukaisesti asennamme haluamasi maksu- ja toimitustavat kauppaasi kuten esim.

… Paytrail ja Klarna
… Matkahuolto ja Posti Smartship
… integraatiot ulkopuolisiin järjestelmiin

Lisäksi rakentamamme kaupan julkaisua ennen annamme henkilökohtaisen käyttöönottokolutuksen, jotta saat verkkokaupan otettua käyttöön ja sen toiminnallisuudet haltuun.

MediaGuru Jack Bacon on arvostettu digitaalisen median tuotantostudio ja viestintätoimisto | Mediaguru.fi

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6