Olemme yhdistäneet virtuaalimaailman ja moottoriurheilun ainutlaatuiseksi siirreltäväksi VR-simulaattoriksi!

Seuraavan sukupolven simulaattorimme ei ole mikään normaali tietokonepeli VAAN elämys, joka hakee vertaistaan!

Uniikissa simulaattorissamme sinä, yrityksesi työntekijä tai muu sidoshenkilö sekä vanhat ja uudet asiakkaasi saavat kokea vauhdin hurmaa sellaisena, mitä ei ole aikaisemmin koettu! Takaammekin, että ensivaikutelma on VÄHINTÄÄNKIN tyrmäävän hämmästyttävä!

Simulaattorielämyksessämme kuljettaja kokee olevansa kuin aidossa kilpa-ajoneuvossa aivan kuten hän oikeasti istuisi ohjaamossa – vaikkapa legendaarisella Ouninpohjan erikoiskokeella!!

Kuljettaja istahtaa simulaattoriimme, tuntee käsissään aidon mokkaisen ralliratin samalla kun jo kaasujalka asettautuu suoraksi. Vaihteistona on valittavana joko ratti-, sekventaali tai vaihtoehtoisesti siviiliautoista tuttu H-kaavio.

Kuulokkeiden ja VR-lasien avulla kuljettaja uppoutuu hevosvoimien tuottamaan ja aidolta kuulostamaan äänimaailmaan! VR-laseilla hän kokee kuin olisi itse esim. WRC-auton ratissa vaikkapa Suomen, Ruotsin, Monte Carlon, Saksan, Kreikan tai Walesin MM-rallien erikoiskokeella tai GT3– tai Formula-1 -autojen ohjaamossa vaikkapa perinteikkäillä Formula-1 radoilla tai huikealla Saksan Nurburgringin Norschleiffe radalla – tarkkaa grafiikkaa, äänimaailmaa ja virtuaalisia G-voimia myöten!

Simulaattorimme sopii erinomaisesti esim. yritysten ja yhteisöjen …
 • … markkinointi- ja PR-tilaisuuksiin
 • … teemapäivien yleisömagneetiksi
 • … syntymäpäivien vetonaulaksi
 • … messuosastojen suosikiksi
 • … saunailtojen huvilaitteeksi
 • … TyKy -päivien viihdyttäjäksi
 • … autourheilun kouluttajaksi
 • … monipuolisesti kaikenlaisiin sisätapahtumiin!

Helpon liikuteltavuuden avulla simulaattorimme on kuljetettavissa mihin päin Suomea tahansa ja se on valmis toimintaan 30 minuutissa!

Kokonaisuuteen kuuluu myös asiakaspalvelija, joka hoitaa täysin simulaattorin toiminnan, kuljettajien koulutuksen sekä ajettujen aikojen keräämisen esim. yrityksesi järjestämään kilpailuun. Lisäksi asiakaspalvelijamme osallistuu vuorovaikutukseen vuoroaan odottavien ja suorituksia seuraavien yleisön kanssa samalla yrityksesi tuotteita ja palveluja markkinoiden.

HUOM! Jokainen tilaisuus räätälöidään toiveidesi mukaisesti!

 • Hinta: 900eur / pvä (max. 8h).
 • Lisäksi KM-korvaus (0,45eur) Jyväskylästä toimitiloihisi ja takaisin Jyväskylään
 • Optiona mahdollisuus saada tilaisuutta isännöimmään MM-tason ralli- ja/tai GT3-tason ratakuljettaja, kysy lisätietoja!

Hinnat alv 0%.

Järjestetään yhdessä toiveidesi mukainen asiakastilaisuus!

Useita vuosia Suomen MM-rallin yhteydessä järjestetyn VIP-tilaisuuden yritys järjesti markkinointitilaisuuden autoalan messuilla. Olimme simulaattorimme kanssa osastolla, jossa messuvieraat saivat itse kokeilla rallikuljettajan taitojaan samalla kun yrityksen henkilökunta promotoi ja myi omaa VIP-tilaisuuttaan. Tapahtuma oli kaikin puolin menestys.

Rengasalan yritys järjesti paikallisessa ostoskeskuksessa markkinointitilaisuuden, jossa simulaattorimme oli vetonaula keräten ympärilleen kiinnostuneita henkilöitä, jotka halusivat joko kokeilla itse taitojaan tai vaan katsoa vierestä kun muut ajoivat.

Samanaikaisesti yrityksen henkilöstö markkinoi yrityksen palveluja ja jakoi kampanja-alennuskuponkeja.

Kuuden tunnin aikana yrittäjä sai yritykselleen ja sen tuotteille haluttua näkyvyyttä sekä teki runsaasti rengaskauppoja samalla asiakasrekisteriä seuraavaa rengassesonkia varten keräten.

Autokorjaamo-alan yritys juhlisti vuosipäiväänsä toimitiloissaan kakkukahvien sekä rallikilpailujen merkeissä. Vieraat kutsuttiin niin olemassa olleen asiakasrekisterin kuin sosiaalisen median markkinoinnin kautta. Olimme simulaattorimme kanssa järjestämässä rallikilpailut legendaarisella Ouninpohjan erikoiskokeella. Samalla annoimme yrityksen asiakaskunnalle esitteitä autokorjaamoalan yrityksen palveluista ja muutenkin osallistuimme heidän tuotteidensa ja palvelujensa markkinointiin.

Kuuden tunnin aikana yritys sai runsaasti näkyvyyttä kun sen nykyiset ja uudet asiakkaat mittasivat paremmuuttaan simulaattorissamme ja samalla ottivat kuvia ja jakoivat niitä sosiaaliseen mediaan. Yrittäjä itse sai solmittua lukuisia uusia asiakassuhteita sekä herätettyä passiivisia asiakkaitaan jälleen käyttämään yrityksensä tuotteita ja palveluita.

Iso maanrakennusajan yritys järjesti yrityksensä henkilökunnalle TyKy -tilaisuuden, jossa muun toiminnan lisäksi aktiivinen päivä huipentui saunailtaan, jossa simulaattorimme avulla yrityksen työntekijät pääsivät rentoutumaan ja nauttimaan vauhdin hurmasta järjestämässämme rallikilpailussa.

Samalla kun he ratkoivat paremmuuttaan niin yrityksemme asiakaspalvelija kertoi uskomattimia autourheilutarinoita, mitä hän oli yli 20-vuoden ajan kerännyt niin Rallin MM-sarjan kuin rata-autoilun kansainvälisten kärkikuljettajien matkassa kokea.

TyKy-päivä oli menestyksekäs tapahtuma, jossa yrityksen henkilökunnan otteet simulaattorissamme olivat erinomainen yhteishengen nostatus.