GTM Finland Oy / Mikko Eskelinen – Yhteistyötä vuodesta 2008 lähtien
Monipuolista mediatuotantoa yritysmaailman ja kansainvälisen moottoriurheilun kestomenestyjälle

Jyväskyläläinen Mikko Eskelinen teki ensiksi menestyksekkään uran yritysmaailmassa kunnes vuonna 2007 hän innostui moottoriurheilun vauhdikkaasta maailmasta. Uusi tiimi tarvitsi mediakoordinaattorin kun me saimme kunnian ottaa kopin asiasta niin emme silloin koskaan olisi uskoneet millaisiin maailmanlaajuisiin seikkailuihin ja työtehtäviin se on meidät vienyt.

Kilpailukausina 2008 ja 2009 GTM Mikko Eskelinen voitti rata-autoilun kaksi Suomenmestaruutta. Ennen siirtymistään kansainvälisille rata-areenoille hän vuonna 2010 voitti Rallin Suomi Cup Mestaruuden.

Vuonna 2012 tuloksena oli Spanish GT-ratasarjan Mestaruus ja seuraavana vuonna Portugalin GT-ratasarjan mestaruus. Sen jälkeen hän on voittanut Lamborghini Super Trofeo Aasian ratasarjan Mestaruuden sekä useita hopea- ja pronssimitaleja Lamborghini Super Trofeo Euroopanmestaruussarjassa.

Näiden vuosien aikana olemme hoitaneet mm. monipuolisia mediakoordinaattorin työtehtäviä, tehneet osakilpailuista TV-tuotantoa C More TV-kanavalle, olleet osakilpailuissa VIP-isäntänä, tehneet tiimin kaikki mainostuotannon esitteistä julisteisiin ja kausikirjoihin, tuottaneet videoblogeja YouTubeen sekä ennen kaikkea pitäneet huolta tiimin kotisivuista.

Lue lisätietoja toteuttamistamme kokonaisuuksista osoitteesta https://www.gtm.fi.

Muista ottaa myös sosiaalinen media seurantaan:

– Facebook: https://www.facebook.com/gtmikko
– Instagram: https://www.instagram.com/mikkoes

Katso toteuttamaamme TV-tuotantoa:

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6