Olemme sosiaalisen median manageroinnin ammattilaisia!

Valtavan kokemuksemme myötä tiedämme tarkelleen mitä sosiaalisessa mediassa kannattaa tehdä, missä kanavissa olla ja millä resursseilla ja teknologialla!

Sosiaalinen media eli SoMe, (Facebook, Twitter, Instagram, Wiki, YouTube, Blogit, Chat, Keskustelupalstat jne) on tuonut moderneja haasteita ja mahdollisuuksia niin asiakaspalvelun hoitamiseen kuin imagon vaalimiseenkin, koska asiakkaat haluavat tulla palvelluksi niissä kanavissa, joita he itse käyttävät ja juuri silloin kuin heille itselleen sopii – vaikka vuoden jokaisena päivänä ja kellon ympäri.

Osaamme hyödyntää sen mahdollisuudet asiakkaiden ymmärtämisessä, palautteen keräämisessä ja asiakkaiden palvelemisessa. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa autamme yritystäsi Sosiaalisen Median strategian luomisessa ja toteuttamisessa – ja tuotamme sosiaalisen median asiakaspalvelua.

Sosiaalinen media kasvattaa tutkitusti myyntiä >> Sen hyöty on myös helposti mitattavissa!

Haluamme yrityksesi hyödyntävän Sosiaalista Mediaa toimialallasi mm. rutiineihin parhaiten sopivalla tavalla kuten asiakaspalvelulla, kilpailuilla, tarjouksilla ja tapahtumien markkinoinneissa!

Teemme kartoituksen ja markkinointistrategian
Luomme sivuston sosiaaliseen mediaan
Integroimme sivuston yrityksen kotisivuihin
Annamme koulutuksen päivittämiseen ja eri toimintojen käyttöön
Toteutamme kuukausittaisia mainoskampanjoita

HUOM! HUOM! Lisäksi Facebookin, Instagramin ja Twitterin ohella myös jakelumediat kasvattavat suosiotaan!

Yrityksesi omalla YouTube -kanavalla voidaan julkaista tuote- tai tapahtumavideoita >> Kaikki jakelukanavat voi helposti integroida kotisivuillesi!

Sosiaalinen media on suoraa ja erittäin tehokasta ns. sissimarkkinointia!