Kauttamme saat SSL-sertifikaatin suojaamaan sivustoasi ja parantamaan näkyvyyttäsi hakukoneissa!

Google on ryhtynyt varoittamaan Chrome-internetselaimen käyttäjiä suojaamattomasta verkkoyhteydestä. Aluksi varoitukset koskivat verkkosivuja, joilla kerätään salasanoja, luottokorttitietoja tai mitä tahansa sivustoilla täytettäviä lomakkeita.

Nyt kaikki verkkosivuston kävijät tulevat saamaan varoituksen suojaamattomasta (http) nettisivusta, kerätään sivustolla tietoja tai ei.

Nettisivut, joilla ei ole SSL-varmennetta, tullaan luokittelemaan tietoturvariskiksi.

MIKÄ ON SSL-SUOJAUS?

SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen verkkosivun ja sen käyttäjän välille. SSL-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä.

MISTÄ TIEDÄN, ONKO VERKKOSIVUSTONI SUOJATTU?

Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi SSL-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu.

HUOM HUOM! Varoituksen näkyminen sivustolla voi saada sivukävijät säikähtämään ja siirtymään kilpailijoiden suojatuille sivustoille. SSL-sertifikaatin hankkiminen ja https-yhteyden käyttöönotto omalla sivustolla onkin investointi yrityksen julkisuuskuvaan ja luotettavuuteen.

HAKUKONEET ARVOSTAVAT SUOJATTUJA SIVUSTOJA

Kannustaakseen sivustoja siirtymään suojattuihin yhteyksiin, Google palkitsee suojatut sivustot pisteyttämällä ne korkeammalle hakutuloksissa kuin suojaamattomat sivustot.
Parempi hakusijoitus johtaa yleensä kasvaneeseen liikennemäärään sivustolla. Enemmän kävijöitä yrityksen kotisivuilla tarkoittaa taas useampia kaupanteon mahdollisuuksia ja lisäkassavirtaa.

VARMISTA LUOTETTAVUUS

Kaikista internetin käyttäjistä jo 60 % käyttää Google Chrome -selainta. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän suojattuja verkkosivuja. Suojaamattomat sivustot tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. SSL-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi ja säilytät brändisi luotettavuuden.

Varmista nettisivustosi luotettavuus ja hanki SSL-suojaus (https) meiltä palveluna. Hinnat sisältävät SSL-sertifikaatin ns. rekisteröinti- ja vuosimaksun sekä sen asennuksen.