Vuodesta 2002 lähtien olemme olleet täyden palvelun digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantostudio sekä arvostettu viestintätoimisto.

Toimintaideamme on tuottaa yksilöllisen monipuolisia, laadukkaita ja ennen kaikkea nykyaikaisia digitaalisen median palveluja yritysten ja yhteisöjen kuin myös yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Palvelumme sisältää niin kokonaisvaltaista kotisivujen sekä verkkokauppojen suunnittelua ja toteutusta kuin, ennen kaikkea niiden ripeää ylläpitoa kuin muiden media-alan sisällöntuotantoon keskittyneiden palveluiden tuottamista, kuten yritysten sosiaalisen median managerointia sekä mainos- ja videotuotantoa.

Oman toimintamme lisäksi teemme alihankintatöitä lukuisille muille media-alan ammattilaisille kuten mainostoimistoille.

Periaatteenamme on asiakaslähtöisyys, alati ajantasainen ammattitaito ja sen toteuttamisessa tarvittava luovuus.<

Nyt 21 vuotta perustamisemme jälkeen olemme palvelleet yli tuhatta yrittäjää ja yksityistä henkilöä. Toimintavuosiemme aikana olemme toteuttaneet yli +2000 kotisivua ja +50 verkkokauppaa.

Haluamme digitaalisen median alalla olla ns. kestävän kehityksen kärkipäässä ja siksi korkean koulutuksemme myötä tarjoamme asiakkaillemme viimeisintä tietotaitoa ja osaamista.

Asiakkaana olet meille aina ykkönen ja siten on äärimmäisen tärkeää, että saat juuri sitä mitä tilaat ja olet tyytyväinen lopputulokseen.

Vahvuutemme on henkilöstömme valtava kokemus ja monipuolinen ammattitaito. Mainitsemisen arvoinen erityispiirre toiminnassamme on asiakassuhteiden pitkä kesto >> Se on osoitus työssä onnistumisessa ja asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä luottamisesta ammattitaitoomme.

Tutustu laadukkaisiin palveluihimme ja ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä kokonaisuus ja aloitetaan tuloksellinen yhteistyö!

 

21
Toimintavuotta
1000
Asiakkuutta
2000
WEB-projektia
100
% tyytyväisyys

Digitaalisen Median Studiomme sijaitsee Keski-Suomen Jyväskylässä, josta käsin palvelemme Sinua vuoden jokaisena vuorokautena – Silloin kuin se Sinulle parhaiten sopii!

MediaGuru Jack Bacon
Plopcrew Productions (t:mi)
Survontie 35 a 6
40520 Jyväskylä
puh. +358 40 515 6870 / Jani Kekoni
@mail. asiakaspalvelu@mediaguru.fi
Y-tunnus. 1746899-6