Vuodesta 2002 lähtien olemme olleet täyden palvelun digitaalisen median suunnittelu- ja tuotantostudio sekä arvostettu viestintätoimisto.

Toimintaideamme on tuottaa yksilöllisen monipuolisia, laadukkaita ja ennen kaikkea nykyaikaisia digitaalisen median palveluja yritysten ja yhteisöjen kuin myös yksityishenkilöiden tarpeisiin.

Palvelumme sisältää niin kokonaisvaltaista kotisivujen sekä verkkokauppojen suunnittelua ja toteutusta kuin, ennen kaikkea niiden ripeää ylläpitoa kuin muiden media-alan sisällöntuotantoon keskittyneiden palveluiden tuottamista.

Oman toimintamme lisäksi teemme alihankintatöitä lukuisille muille media-alan ammattilaisille kuten mainostoimistoille.

Asiakkaana olet meille aina ykkönen ja siten on äärimmäisen tärkeää, että saat juuri sitä mitä tilaat ja olet tyytyväinen lopputulokseen!

Periaatteenamme on asiakaslähtöisyys, alati ajantasainen ammattitaito ja sen toteuttamisessa tarvittava luovuus.

Nyt 19 vuotta perustamisemme jälkeen olemme toteuttaneet yli 5000 kotisivua ja palvelleet noin tuhatta yritystä ja yksityistä henkilöä niin Suomessa kuin Eurooppassa.

Haluamme digitaalisen median alalla olla ns. kestävän kehityksen kärkipäässä ja siksi korkean koulutuksemme myötä tarjoamme asiakkaillemme viimeisintä tietotaitoa ja osaamista.

Vahvuutemme on henkilöstömme valtava kokemus ja monipuolinen ammattitaito. Mainitsemisen arvoinen erityispiirre toiminnassamme on asiakassuhteiden pitkä kesto >> Se on osoitus työssä onnistumisessa ja asiakkaiden tyytyväisyydestä sekä luottamisesta ammattitaitoomme.

Tutustu laadukkaisiin palveluihimme ja ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä kokonaisuus ja aloitetaan tuloksellinen yhteistyö!